fbpx

Portréfotózás

Ha nem elég a szelfi…

Ha nem elég neked egy mobillal elkattintott kép, ha valami másra vágysz, de nem vagy elégedett az unalmas tablóképekkel, akkor várlak szeretettel egy jó hangulatú portréfotózásra! Nálam nem probléma ha egy szuper kreatív ötleted szeretnéd megvalósítani, vagy épp szeretnéd inkább rám bízni magad! Gyere el és én megmutatom ki vagy! Portréfotózás során akár stúdióban akár a szabadban fotózunk biztos lehetsz benne, hogy elégedett leszel a végeredménnyel. Bár a portréfotózás a fotósok körében csak az arcra koncentrál, de sokan minden emberábrázolással kapcsolatos képet ide sorolnak, azaz kreatív és egész alakos fotókat is, így én is ehhez igazodom, és a fotózások során törekszem mindenféle képet készíteni, hiszen tudjuk az igazolvány képek ideje lejárt. Fotóidat büszkén mutogathatod a közösségi média oldalain. 

Én nem vagyok fotómodell….

Nem kell fotómodellnek lenni ahhoz, hogy megérdemelj egy-két jó képet magadról. A portréfotózások során lehetőséged van rá, hogy megnézhesd a fotókat, végig tudod követni, és mindent aszerint alakítunk, ahogy szeretnéd. A fotózások végén pedig együtt választjuk ki melyik képek kerüljenek retusálásra. Ha pedig szeretnél rá igazán felkészülni olvasd el milyen trükkök vannak, hogy jobban mutass a fotókon! 

Hol és mikor?

Fotózásokat szinte bárhol és bármikor lehet kérni. Stúdiós fotózásokra elsősorban Székesfehérváron van lehetőség, illetve  ott vannak még a szabadtéri fotózások ahol a lényeg, hogy olyan idő legyen amiben kényelmes a fotózás. Időszakos tematikus fotózásokat szoktam tartani még a Green Residence Élményközpontban Velencén, Ezekről az alkalmakról mindig tudtok tájékozódni itt a weboldalamon, és a facebook oldalamon.

Tovább nem is nézem, érdekel a fotózás, mutasd az árakat!

Portréfotózás árak

INSTA CSOMAG

1 óra rendelkezésre állás
10 retusált fotó
a képeket e-mailben adom át

X nyers képek
X ajándék slideshow
X ajándék vászonkép


Ár: 20.900 Ft

SPECIAL CSOMAG

1 óra rendelkezésre állás
25 retusált fotó

100-200 db nyers fotó
a képeket e-mailben adom át

X ajándék slideshow
X ajándék vászonkép


Ár: 29.900 Ft

FULLOS CSOMAG

2 óra rendelkezésre állás
50 retusált fotó

300-400 db nyers fotó
a képeket e-mailben adom át

ajándék skideshow
ajándék vászonkép

Ár: 59.900 Ft

Kiegészítő szolgáltatások

10×15 cm papírkép 1-50 db60 Ft/db
10×15 cm papírkép 51-100 db55 Ft/db
10×15 cm papírkép 101 db –45 Ft/db
20×30 cm papírkép600 Ft/db
Fotókönyv8000 Ft/db-tól
Vászonfotó5500 Ft/db-tól