fbpx

Portréfotózás

Ha nem elég a szelfi...

Ha nem elég neked egy mobillal elkattintott kép, ha valami másra vágysz, de nem vagy elégedett az unalmas tablóképekkel, akkor várlak szeretettel egy jó hangulatú portréfotózásra! Nálam nem probléma ha egy szuper kreatív ötleted szeretnéd megvalósítani, vagy épp szeretnéd inkább rám bízni magad! Gyere el és én megmutatom ki vagy! Portréfotózás során akár stúdióban akár a szabadban fotózunk biztos lehetsz benne, hogy elégedett leszel a végeredménnyel. Fotóidat büszkén mutogathatod a közösségi média oldalainReferenciamunkáimat a galériámban tudod megnézni.

Portréfotózás

Én nem vagyok fotómodell....

Nem kell fotómodellnek lenni ahhoz, hogy megérdemelj egy-két jó képet magadról. A portréfotózások során lehetőséged van rá, hogy megnézhesd a fotókat, végig tudod követni, és mindent aszerint alakítunk, ahogy szeretnéd. A fotózások végén pedig együtt választjuk ki melyik képek kerüljenek retusálásra. Ha nem vagy elégedett a portréfotózással akkor élhetsz a  vizuális garancia lehetőségével, amiről bővebben ide kattintva olvashatsz.

Portréfotózás

Hol és mikor?

Fotózásokat szinte bárhol és bármikor lehet kérni. Stúdiós fotózásokra elsősorban Székesfehérváron van lehetőség, illetve  ott vannak még a szabadtéri fotózások ahol a lényeg, hogy olyan idő legyen amiben kényelmes a fotózás. Időszakos tematikus fotózásokat szoktam tartani még a Green Residence Élményközpontban Velencén, Ezekről az alkalmakról mindig tudtok tájékozódni itt a weboldalamon, és a facebook oldalamon.

Portréfotózás

PortréFOTÓZÁS ÁRAK

INSTA CSOMAG


1 óra fotózás

10 db megdolgozott kép
1 szett ruha
a képeket e-mailben adom át

Ár: 20.000 Ft

SPECIAL CSOMAG


1 óra fotózás
2 szett ruha
15 db megdolgozott kép
a képeket e-mailben adom át

Ár: 30.000 Ft

FULLOS CSOMAG


2 óra fotózás

3 szett ruha
25 db megdolgozott kép
a képeket e-mailben adom át
+ajándék slidehow

Ár: 50.000 Ft

ART CSOMAG


különleges festmény hatású fotók

1 óra fotózás
5 db megdolgozott kép
2 szett ruha
a képeket e-mailben adom át

Ár: 35.000 Ft

MAJD ÉN MEGMONDOM CSOMAG

Ha egyik csomagajánlat sem felel meg az elképzeléseidnek, esetleg a meglévő csomagokat bővítenéd, kérj bátran árajánlatot!

KIEGÉSZÍTŐ SZOLGÁLTATÁSOK

További képek retusálása: 800 Ft/kép

Papírképek a képekből
10×15-ös méretben
1-50 db 80 Ft/db
50-100 db 60 Ft/db
15×20-as méretben 160 Ft/db
A4-es méretben 400 Ft/db