fbpx

Glamour és budoir fotózás

Glamour és budoir fotózás ugyan minek az nekem?

Minden embernek fontos, hogy néha törődjön magával kényeztesse magát, erősítse önbizalmát. A glamour és budoir fotózás során egy olyan oldaladat tudom neked megmutatni, amiről azt hitted nem is létezik. Ez az a fotózás amit garantáltan mindenki jól fogja magát érezni, mert igazán különleges, kreatív. Mivel én női fotós vagyok így biztos lehetsz benne, hogy nem élek vissza a helyzettel, bátrabban készíthetünk igazán igényes és színvonalas képeket. A glamour és budoir fotózásokon nyugodtan válogathatsz saját kelléktáramból (legyező, boa, ékszerek, textilek). Referenciamunkáimat a galériában tudod megnézni. 

Glamour És Budoirfotózás

Nem látja meg a szomszéd?!?

Számomra első szempont a megbízhatóság, ez különösen érvényes a glamour és budoir fotózásokra. A fotókat teljes diszkrécióval kezelem és minden esetben személyesen dvd-n vagy pendrájvon kerülnek átadásra. Biztos lehetsz benne, hogy nem fognak visszaköszönni a fotóid az interneten, hacsak te nem szeretnéd. Ha bizonytalan vagy keress meg bátran, hogy átbeszéljük a részleteket, elérsz engem e-mailen, telefonon,  és a közösségi médián keresztül is. Ha szükségesnek találod előtte egy személyes találkozót is megejthetünk.

Glamour És Budoirfotózás

Glamour és budoir FOTÓZÁS ÁRAK

GLAMOUR CSOMAG


1 óra fotózás
10 retusált fotó
2 szett ruha
kellékhasználat
képeket egyedi borítóval ellátott
dvd-n adom át

Ár: 40.000 Ft

AKT CSOMAG


2 óra fotózás

20 retusált fotó
kellékhasználat
képeket egyedi borítóval ellátott 
dvd-n adom át
+ ajándék slideshow

Ár: 50.000 Ft

Egyedi CSOMAG


Ha egyik csomagajánlat sem felel meg az elképzeléseidnek, esetleg a meglévő csomagokat bővítenéd, kérj bátran árajánlatot!

Kiegészítő szolgáltatások

További képek retusálása: 800 Ft/kép

Papírképek a képekből 
10×15-ös méretben
1-50 db 80 Ft/db
50-100 db 60 Ft/db
15×20-as méretben 160 Ft/db
A4-es méretben 400 Ft/db