fbpx

Esküvői Arculattervezés

Esküvői arculat… Mi is ez, és miért is kell nekem? 

Mi is az az esküvői arculat? Hangozhat el magatokban a kérdés. Most segítek megválaszolni. Ezt a szolgáltatásomat azoknak a pároknak ajánlom, akik szeretik az egységet és a harmóniát. A fotózás mellett a másik szenvedélyem a grafika, és szerencsém van, hogy ez a két dolog ennyire összevág és egymásra építhető. Hogy hogyan? Elárulom! Az esküvői arculat lényege, hogy együtt közösen kialakítsunk egy arculatot az esküvőtöknek. Pontosan úgy, mint egy nagyvállalatnál, vagy egy vállalkozásnál, csak kicsiben. Logót tervezek nektek amit aztán mindenhol az esküvői meghívótól elkezdve a fotókönyvre rá tudtok tenni így nem kell több helyről rendelni dolgokat, és biztosan minden egységes lesz és harmonizálni fog. 

Esküvői meghívó

Hogyan csináljuk?

Megbeszéljük az elképzeléseiteket, hogy színvilágban, stílusban stb. hogyan képzelitek el az esküvőtöket.  A következő fázisban mutatok nektek két logótervet amiből kiválasztjátok ami jobban tetszik, ha szükséges még egy kicsit alakítgatjuk. Ezután jöhet a meghívó terv elkészítése, itt is két változat közül tudtok választani, majd ezek után lehetőség van kérni különböző, mostanában divatos visszajelző, vagy save the date kártyát is.  

Esküvői meghívó

MIt lehet még?

Az esküvői arculati elemek elkészülte után, a döntés a ti kezetekben van, hogy szeretnétek-e ti magatok megoldani a nyomtatást, mert minden elemet nyomdakész változatban adok át, vagy pedig megbíztok vele, és én a kész terméket adom a kezetekbe

Esküvői meghívó

hogy jön ide a fotózás?

Az esküvői fotózásaimhoz minden esetben ajándékként jár egy slideshow, amit a legjobb retusált képekből állítok össze. Különösen fel tudja dobni a videót ha intróként, a ti logótok rajzolódik ki a képernyőn. Izgalmasan hangzik igaz?  Utána pedig ott vannak a kész termékek a fotókönyv borítóján feltüntetve, a pendrájv dvd borítóján, vagy épp a fényképes köszönőkártyákon. A legjobb az egészben hogy minden esküvői fotózási csomagomhoz kedvezmény jár ajándékba a grafikai szolgáltatás árából!

Esküvői meghívó

Ha felkeltettem az érdeklődéseteket, kérjetek árajánlatot még ma! 

ESKÜVŐI ARCULAT ÁRLISTA

 

ESKÜVŐI LOGÓTERVEZÉS
2 db terv bemutatása, amiből egy kerül kiválasztásra,
2 korrektúrakörrel, látványtervvel
20.000 Ft

ESKÜVŐI LOGÓ ÉS MEGHÍVÓ TERVEZÉS
Esküvői logótervezésben leírtak,
Meghívókból 2 db terv bemutatása, amiből egy kerül kiválasztásra,
2 korrektúrakörrel, látványtervvel
30.000 Ft

ESKÜVŐI ARCULATI CSOMAG
Esküvői logó és meghívó tervezésben leírtak,
plusz az arculathoz tartozó, asztalszám és/vagy menükártya, ültetőkártya,
ültetőtabló, R.S.V.P. kártya, save the date kártya tervezése
40.000 Ft

MEGHÍVÓ TERVEZÉS
10.000 Ft

KÁRTYACSOMAG TERVEZÉS
Meghívó, asztalszám és/vagy menükártya, ültetőkártya, 
ültetőtabló, R.S.V.P. kártya, save the date kártya tervezése
30.000 Ft

ESKÜVŐI WEBOLDAL KÉSZÍTÉSE
50.000-100.0000 Ft