fbpx

Termékfotózás

mert Egy kép többet mond 1000 szónál...

Egy jó kép többet mond minden szónál! Így van ez termékeiddel kapcsolatban is, hiszen hiába a te portékád a legszebb és legjobb, ha a fotó ami róla készült nem elég mutatós akkor, kevésbé figyelemfelkeltő. Ma az online vásárlás világában pedig szinte elengedhetetlen, hogy a weboldalunkon termékfotózáson készült profi termékfotók legyenek. A termékfotózás már szinte elkerülhetetlen ha webshoppal foglalkozunk. Az igényesen elkészített fotók bizalmat keltenek termékeidben, bátrabban vásárolnak tőled. Termékfotózás referenciamunkáimat a galériában találod

Termékfotózás

Többféle termékfotózás van?

Persze! Többféle technika közül választhatsz, lehet választani a hagyományos fehér hátteres képet, ha katalógusba szeretnéd akkor körbevágott háttér nélküli fotót, de ha szeretnéd feldobni készítményedet akkor választhatod a kreatív hátteres termékfotózást. A kreatív fotózásnál az árucikket ízléses kompozícióba rendezem különféle dekoratív kellékekkel, így a kevésbé mutatós termékek is tetszetősebbek lesznek.

Termékfotózás

Különleges termékfotózások

Ha minden részletet meg akarsz mutatni, akkor válaszd a 3D felvételt,ez a speciális technika lehetővé teszi, hogy 360 fokban körbeforgatva mutasd be termékedet, garantáltan fel fogja dobni webáruházad! Abban az esetben ha le akarod nyűgözni a weboldaladra látogató vásárlókat akkor kérj cinemagraph felvételt. A cinemagraph felvétel egy olyan speciális fájl, ami az állókép és a gif tulajdonságait ötvözi, így adva életet a képeknek.

Termékfotózás tájékoztató jellegű ÁRAi

A termékfotózás költségeit több tényező is befolyásolja például a termék mérete, darabszám, a fotózás helyszíne, módja, így minden esetben egyedi ajánlatkérés szükséges. Termékfotózásnál a minimális darabszám tíz darab termékről készült kép!

AZ ALÁBBI ÁRAK TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK


Fehér hátteres termékfotó 300 – 2000 Ft/kép

Körbevágott (png, psd) termékfotó 800 – 5000 Ft/kép
Kreatív termékfotó (kompozícióban) 5000 – 15000 Ft/kép
Termékcsalád: 5000 Ft/kép – 15000 Ft/kép
Aktív termékfotó (használat mozgás közben) 3000  – 8000 Ft/kép
Termék modellel, modellen: 2000 – 20000 Ft/kép
Szellembábus termékfotó: 5000 Ft – 15000 Ft/kép