Portréfotózás

Ha nem elég a szelfi...

Ha nem elég neked egy mobillal elkattintott kép, ha valami másra vágysz, de nem vagy elégedett az unalmas tablóképekkel, akkor várlak szeretettel egy jó hangulatú portréfotózásra! Nálam nem probléma ha egy szuper kreatív ötleted szeretnéd megvalósítani, vagy épp szeretnéd inkább rám bízni magad! Gyere el és én megmutatom ki vagy! Portréfotózás során akár stúdióban akár a szabadban fotózunk biztos lehetsz benne, hogy elégedett leszel a végeredménnyel. Bár a portréfotózás a fotósok körében csak az arcra koncentrál, de sokan minden emberábrázolással kapcsolatos képet ide sorolnak, azaz kreatív és egész alakos fotókat is, így én is ehhez igazodom, és a fotózások során törekszem mindenféle képet készíteni, hiszen tudjuk az igazolvány képek ideje lejárt. Fotóidat büszkén mutogathatod a közösségi média oldalainReferenciamunkáimat a galériámban tudod megnézni.

Portréfotózás

Én nem vagyok fotómodell....

Nem kell fotómodellnek lenni ahhoz, hogy megérdemelj egy-két jó képet magadról. A portréfotózások során lehetőséged van rá, hogy megnézhesd a fotókat, végig tudod követni, és mindent aszerint alakítunk, ahogy szeretnéd. A fotózások végén pedig együtt választjuk ki melyik képek kerüljenek retusálásra.

Portréfotózás

Hol és mikor?

Fotózásokat szinte bárhol és bármikor lehet kérni. Stúdiós fotózásokra elsősorban Székesfehérváron van lehetőség, illetve  ott vannak még a szabadtéri fotózások ahol a lényeg, hogy olyan idő legyen amiben kényelmes a fotózás. Időszakos tematikus fotózásokat szoktam tartani még a Green Residence Élményközpontban Velencén, Ezekről az alkalmakról mindig tudtok tájékozódni itt a weboldalamon, és a facebook oldalamon.

Portréfotózás

PortréFOTÓZÁS ÁRAK

INSTA CSOMAG


1 óra rendelkezésre állás
10 retusált fotó
a képeket e-mailben adom át
 X  átöltözési lehetőség
 X  nyers képek
 X  ajándék slideshow
X  ajándék vászonkép

Ár: 20.900 Ft

SPECIAL CSOMAG
 

1 óra rendelkezésre állás
30 retusált fotó
100-200 nyers fotó
✓ egy átöltözési lehetőség
a képeket e-mailben adom át
X  ajándék slideshow
X  ajándék vászonkép

Ár: 29.900 Ft

FULLOS CSOMAG


2 óra rendelkezésre állás
50 retusált fotó
300-400 nyers fotó
✓ két átöltözési lehetőség
a képeket e-mailben adom át
ajándék skideshow
 ajándék 30x40cm vászonkép

Ár: 59.900 Ft

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

KIEGÉSZÍTŐ SZOLGÁLTATÁSOK

További képek retusálása: 1850 Ft/kép

Papírképek a képekből
10×15-ös méretben
1-50 db 80 Ft/db
50-100 db 60 Ft/db
15×20-as méretben 160 Ft/db
A4-es méretben 400 Ft/db