fbpx

Ingatlanfotózás

Egy jó fotó milliókat érhet!

 Gondolom nem árulok el újdonságot azzal, hogy egy jó fotó akár milliókat is érhet! Ingatlanfotózás során egy jól elkészített igényes fotóval könnyebben és magasabb áron adhatod el lakásod, vagy adhatod ki panziódat! Tűnj ki a szürkeségből és mutasd meg, hogy a lakásodnak, panziódnak hangulata van! Cseréld le szürke mobillal készített fotóid és érj el velük több ügyfelet! Fotózásaimra vizuális garanciát vállalok amiről bővebben ide kattintva olvashatsz. Ingatlanfotózás referenciamunkámat a galériámban találod. 

Ingatlanfotózás

Hogyan készülj az ingatlanfotózásra?

Az ingatlanfotózást a részedről egy minimális előkészület előzi meg, ugyanis, a legjobb eredmény érdekében érdemes a helységeket kitakarítani, különösen ügyelve a csillogó üveg és tükör felületekre. A személyes tárgyakat (családi fotók, félig kinyomott fogkrémes tubus) eltüntetni a fiókba. Az ágyakat vagy be kell ágyazni vagy a takarót alvópárnát az ágyneműtartóba kell tenni. Feldobhatják a szobákat kiegészítőkkel, amik stílusa passzol a beltérhez, de ezeket ne vigyük túlzásba elég belőlük csak egy pár darab, hogy feldobják a szoba hangulatát. Különösen hangulatot ad a fotóknak az élő virág, akár vázában akár egy szép virágkötészeti elrendezésben. 

Ingatlanfotózás

ingatlanfotózás ÁRAK

SZALMA CSOMAG


kb. 1 óra fotózás

10 db megdolgozott kép
a képeket e-mailen adom át

Ár: 25.000 Ft

DESZKA CSOMAG


kb 1-3 óra fotózás

30 db megdolgozott kép
a képeket e-mailen adom át

Ár: 45.500 Ft

TÉGLA CSOMAG


kb 3-5 óra fotózás

60 db megdolgozott kép
a képeket e-mailen adom át

Ár: 70.000 Ft

EGYEDI CSOMAG


Ha egyik csomagajánlat sem felel meg az elképzeléseinek, esetleg a meglévő csomagokat bővítené, kérjen bátran árajánlatot!