fbpx

Fotózások

Húsvéti fotózás

HÚSVÉTI MINI FOTÓZÁS

Újra Velencén is tartok fotózásokat nektek, sokkal kedvezőbb csomagokat dolgoztam ki nektek, mint a standard áraim, olvassátok csak tovább…

CSALÁDI FOTÓZÁSOK

Családi fényképek, babafotók, gyerekportrék. Hogy igazán szép képek kerülhessenek a családi fotóalbumba. A különböző csomagajánlatokban találsz kis családos, nagy családos, szabadtéri és stúdiós ajánlatokat! 

ESKÜVŐ FOTÓZÁS

Hogy igazán emlékezetes maradjon a nagy nap, őrizzük meg együtt minden pillanatát!  Három különböző esküvői csomagot állítottam nektek össze.

PORTRÉFOTÓZÁS

Valami más kell egy sima tablófotónál? Természetes, könnyed, különleges portrék. Akár önéletrajzba, akár facebookra, akár csak úgy. Nézz körül referenciamunkáim között és válassz ki egy tetszőleges csomagot!

TERMKFOTÓZÁS

Egy jó kép többet mond minden szónál! Így van ez termékeiddel kapcsolatban is, hiszen hiába a te portékád a legszebb és legjobb, ha a fotó ami róla készült nem elég mutatós akkor, kevésbé figyelemfelkeltő. 

RENDEZVÉNY FOTÓZÁS

Céges rendezvények, diplomaosztók megörökítése. A megbeszélt határidőre átadott képekkel. Legyen szó kicsi vagy nagyobb rendezvényről, így biztos emlék marad!